Umum

Senaman Ketika Sedang Hamil

Sape cakap tak boleh, dah tentulah boleh tapi bukannya bersenam macam angkat berat tu semua. Bersenam biasa-biasa je untuk

  Latest

Senaman Ketika Sedang Hamil

Sape cakap tak boleh, dah tentulah boleh tapi bukannya bersenam macam

5 PUNCA KENAPA GAS BELEBIHAN DALAM PERUT ANAK

Bila anak mengalami kembung perut, jangan ibu mengambil mudah sahaja. Jom

Waktu sesuai perkenalkan garam dan gula pada anak

Bila waktu sesuai untuk perkenalkan garam dan gula pada anak-anak. Ok,

BAYI LEBIH MUDAH TERJADI KULIT SENSITIF?

BAYI LEBIH MUDAH TERJADI KULIT SENSITIF? Apa sebabnya.. Kalau korang perasanlah

SEBAB DAN CARA ATASI KEMBUNG PERUT BAYI

“Bayi kerap sangat kembung perut. Tak tahu kenapa😭.” Bayi kembung perut

JOM KITA KENALI 5 PUNCA PUTING LUKA!

Mommies, kenali dulu punca kenapa berlaku luka atau crack sebegini. Akak

6 TIPS MEMILIH SET MANDIAN UNTUK BAYI!

Set mandian bayi ni terdiri daripada sabun, syampu dan losyen. Pilih

5 FAKTOR KENAPA KULIT ANAK KERING.

Siapa ada masalah kulit sensitif, sangat kering atau eczema? Stress kan

KEPERLUAN PERPANTANG IBU

Tunggu nak bersalin ke tuu? Barang untuk spital dengan labor room

Doa untuk ibu hamil dan mudahkan bersalin

Masa dalam Labor room dulu kan, Kak ekin suka sangat tengok