BABY CERAH PUTIH GEBU!

BABY CERAH PUTIH GEBU!

Sooo cute la baby baru lahir dengan kulit yang cantik, lembut, cerah pulak tu! Lahir kulit tak ada masalah. Bersih.

Alololo. Jatuh hati tengok kulit baby. Nak anak putih gebu jugak macam orang lain.

Jom ikhtiar dengan #milkupcandy. Dengan kebaikan susu kambing serta bahan power lain beri kesan baik pada kulit bayi yang di kandung.

Ibu hamil amatlah di galakkan bermula dari 16 minggu. Kalau dah tunggu hari pun masih belum terlambat untuk usahakan yang terbaik. Sebab ia dapat membantu  beri tenaga jugak untuk ibu.

Jom grab sesegera yang mungkin sementara ada masa untuk consume sebelum tiba hari kelahirannya!

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *