fbpx

Jana Duit Dengan Team MilkupEmpire

PENDAPATAN SAMPINGAN DENGAN MUDAH !

 

 

Janaduitdenganmudah1 janaduitdenganmudah2
janaduitdenganmudah17 janaduitdenganmudah19

.
Syikin : 8 goldbar !
Syaf : 5 goldbar !
Nurni : 3 goldbar !
Nana : 2 goldbar !
.
.
Dan ramai sangat yang dah meroket bersama kami !
.
Mesti beshkan klau korang pun dapat capai mcm mereka?

Kalau mereka boleh mesti korang pun boleh !!
.

Tengoklah team kami, manyakk “SYINYUMM” asik dapat goldbar aje. Dah xmuat almari goldbar dah ! team kami telah mempercayai keberkesanan #milkupcandy serta #happyboo dan mereka percaya ia juga dapat membantu ramai ibu di luar sana.
.
.
UNTUNG jualan pun dapat, BERGANDA-GANDA untung lagi dapat dengan adanya reward bulanan dan reward TAHUNAN ke ITALI !! Adoi…sape xnak kocek penuh, holiday pun FREE kan . Besh kan besh kannn.
.
janaduitdenganmudah3 janaduitdenganmudah4
janaduitdenganmudah20 janaduitdenganmudah21

🚀🚀 Apa yang best jadi team #milkupempire ni, korang dapat : 

1. Reward goldbar setiap kali reach target sales setiap bulan.
.
2. Layak memenangi percutian hebat sekali setahun apabila mencapai target.
.
3. Kami sediakan medium menjual dan sharing info tentang penyusuan /kesihatan bayi untuk anda setiap hari.
.
4. Team support Meroket ‘MilkupEmpire kami meriah dengan info, sharing dan saling support each other.
.
5. Kelas coaching setiap minggu dan terlepas klas coaching? Kami ada support fb group untuk ulangkaji cara marketing tuk lonjakkan sale.
.
6. Segala testimoni dah lengkap dan jujur dari feedback-feedback customer kami yg berkongsi bangga keterujaan dengan keberkesanan bukti kasih ibu.

.
7. Full support from hq dan dapat menyertai event-event yang best yang disediakan oleh pihak hq.
.
8. Dapat discount 5% pada bulan Harijadi anda apabila restok dari HQ !

.

9. Reward rm50 + rm50 (second restok) apabila anda rekomen agen baru pada Hq

Produk keluaran Milk up dipercayai 100% semulajadi dan diyakini oleh penggunanya termasuk celebriti-celebriti tanah air !
.
Permintaan sentiasa banyak bagi yang berusaha! Buktinya? Hq kerap kehabisan stok setiap kali baru restok dan ratusan testimoni-testimoni dari sahabat bukti kasih ibu yang mempercayai dan sentiasa menyokong kami. Alhamdulillah !!
.
.

[AGENT DIPERLUKAN

SENANGNYA JANA PENDAPATAN CEPAT DENGAN MILKUP EMPIRE !!

 

 

janaduitdenganmudah5 janaduitdenganmudah6

janaduitdenganmudah22 janaduitdenganmudah24

•PERMINTAAN MEMANG TINGGI DAN MARGIN BESAR .

 

Oppps…baca sampai habis dulu!

Bagaimana MILKUP EMPIRE dapat membantu anda :

 

1) Keluar dari kelompok TARAF HIDUP RENDAH.
2) BEBAS HUTANG secepat mungkin.
3) Dapatkan HIDUP YANG LEBIH SELESA.
4) BESARKAN INCOME dengan konsisten.
5) MUDAHKAN JALAN untuk CAPAI IMPIAN.
6) Dapat simpan wang lebih banyak.
7) Peluang miliki aset seperti EMAS.
8) Dapat peluang percutian bersama team kami.

 

janaduitdenganmudah7 janaduitdenganmudah15
 
janaduitdenganmudah25 janaduitdenganmudah18

Our next Baby Expo Event!!

janaduitdenganmudah28

Bagaimana MILKUP CANDY boleh bantu anda JANA PENDAPATAN MUDAH u0026amp; SENANG.

 

Our Product

 

APA ITU MILKUP CANDY?

janaduitdenganmudah15

MILKUP CANDY adalah MILKBOOSTER yang dirumus khas bagi meningkatkan KESIHATAN, KECERGASAN dan KECANTIKAN pada IBU dan BAYI.

APA ITU HAPPY BOO?

janaduitdenganmudah16

HAPPY BOO MIST adalah semburan  100% semulajadi untuk ,
1) Membantu mengurangkan Selsema dan Batuk.
2) Membantu mengurangkan simptom resdung seperti bersin, hidung berair dan gatal.
3) Membantu mengurangkan suhu panas ketika demam.
4) Membantu melegakan pernafasan akibat lelah.
5) Membantu melegakan kegatalan kulit akibat panau, kurap dan gigitan serangga.

 

Disclaimer : Happy Boo bukan pengganti ubatan. Hanya sesuai digunakan sebagai bantuan sokongan sahaja.

 

SESUAI DIGUNAKAN BAGI SEMUA PERINGKAT UMUR.

 

BERMINAT UNTUK JANA PENDAPATAN dengan MilkUp EMPIRE?

janaduitdenganmudah9 janaduitdenganmudah10
janaduitdenganmudah26 janaduitdenganmudah27

YURAN ADALAH PERCUMA !!!

 

Cuma dengan pembelian minimum RM400.00 produk MilkUp anda akan bergelar Agen Milkup Empire !

Cara-caranya :

1. Pilih dan sesuaikan pembelian anda mengikut kategori dalam senarai di bawah (produk boleh campur-campur) .

Untuk mendapatkan senarai template, sila klik sini 

2. Kira total harga pembelian anda. Harga didalam senarai TIDAK TERMASUK POS. Kadar pos adalah seperti di bawah.
Postage semenanjung : rm 10/sekilo
Postage sabah sarawak : rm 17/sekilo
Contoh =
6botol milkup 40’s : rm240.00
6botol hboo 30ml : rm 162.00
Postage (semenanjung ) : rm 10.00
Total : rm412.00
Jika pos ke SG atau BR sila klik sini tuk lanjut :
KADAR POS.INFO

 

janaduitdenganmudah13 janaduitdenganmudah14
3. Sila bank in di salah satu bank seperti dibawah :
1) MAYBANK
Nama : MILKUP SDN. BHD.
Acc no : 562263531774
Email : milkupcandy@gmail.com
 
2) CIMB
Name: NOOR FADHLINA BTE ALI HASSAN
Account number: 7013274614
Email : milkupcandy@gmail.com
Tolong snap/sreenshot gamba receipt transaksi.
Dan bg details untuk postage spt nama, alamat, no phone dan email.
 
4. Sila attachkan screenshot resit, order dan details anda :
Sila klik disini :
 👉 http://bit.ly/Resitagen
5. HQ akan berikan form agen dan details selanjutnya.
Bagaimana nak jadi STOKIS pula ?
YA SAYA BERMINAT ! Sila klik disini :
👉 http://bit.ly/Milkupstokis

janaduitdenganmudah11 janaduitdenganmudah12
janaduitdenganmudah29 janaduitdenganmudah30

PERTANYAAN TENTANG JANA PENDAPATAN SAMPINGAN BERSAMA MILKUP EMPIRE?

 Sila klik di sini :
👉http://bit.ly/Synaktanya
 
Jgn tuunggu dan pikir-pikir dah ! Tempat adalah terhad !! Hubungi kami segera !
 lihat testimoni-testimoni kami =

http://www.naturesworldresources.com/testimoni-happy-boo/

 

http://www.naturesworldresources.com/testimoni-milkucandy/

 

 

 

janaduitdenganmudah8 janaduitdenganmudah2 janaduitdenganmudah11
Janaduitdenganmudah28

Janaduitdenganmudah29 Janaduitdenganmudah30

milkupcandy
milkupcandytestimoni
Agenwanted  
agendiperlukan
fattzura
milkupempire
partime
instaselebriti
susubanyak
milkbooster
babyshop
janapendapatan
tcebabyexpo
todaysbabyexpo
babystuffmalaysia

 

Jom lihat lagi :

http://www.naturesworldresources.com/free-sample

http://www.naturesworldresources.com/senarai-agen-2/