Jom check list PERKEMBANGAN anak setiap bulan!

Jom check list PERKEMBANGAN anak setiap bulan!

Kalau mommy nak tau, setiap bulan baby akan menunjukan perkembangan yang berbeza. Kalau kita pergi kk pun mesti mereka akan tanya.
“Anak dah pandai buat apa ni mak?”
“Anak dah pandai senyum ke, dah pandai menyahut ke bila di panggil?” Dan macam-macam soalan lagi.
Sebab tu make sure kita kena isi dekat buku Pink/Biru setiap perperkembangan anak ye mommy. Sangat penting!
Jomm baca…

sumber dari aizah zarirah














Facebook

36553190_10213748777368448_5000371380370276352_n
36661708_10213748777808459_8471737916647800832_n
36580375_10213748778328472_7197632221862166528_n
36555264_10213748778688481_3443277265478090752_n
36612850_10213748778968488_3978489465403342848_n
36668189_10213748779688506_5605088181348204544_n
36543836_10213748779888511_3243825405227958272_n
36564953_10213748780448525_7902651532997296128_n
36582813_10213748781128542_465731612034727936_n
36630289_10213748780768533_1268997020165603328_n
36646360_10213748781568553_7822884988059123712_n
36576964_10213748781888561_5234687736429936640_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *