KEPERLUAN PERPANTANG IBU

Tunggu nak bersalin ke tuu? Barang untuk spital dengan labor room nanti semua dah siap kemas ke?

Jangan buat lewa sangat mak buyung, kang terberanak awal baru tahu kalut nak siap semua benda.

Ni tak. 37 week pun baju anak tak basuh lagi. Haiyaa. Kak ekin pulak nebes bila baca.

Ahh.. Taknak cerita pasal barang ke spital tu sebab Kak ekin dah share 2 minggu lepas apa barang korang kena bawak.

Tapi sebab Kak ekin dah janji nak share barang berpantang kat korang.

Jadi, malam ni Kak ekin tumpang menyelitlah ye kat wall masing-masing.

Meh dekat-dekat sikit dan semak barang apa yang perlu ada masa pantang nanti. Tick terus tau apa yang ada, apa yang takde.
.
.
Dengar kata ramai orang yang marah kat abang Zumark sejak 2 menjak ni🤔

Bertabahlah korang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *